Acasă » Social Media » De la Wall la Timeline

De la Wall la Timeline

In urma cu doar cateva saptamani Profilul  Wall-ul a fost inlocuit cu noul Timeline, cu imbunatatirile de rigoare. Mark Zuckerberg a anuntat aceasta schimbare  la Conferinta F8, la San Francisco  pe data de  22 septembrie.  Noul Facebook Timeline inseamna o cronica a interactiunii, evenimentelor, clipuri video, fotografii. Desi au circulat zvonuri ca aceasta varianta a Facebook-ului va deveni obligatorie, Facebook-ul tau poate reveni la varianta initiala cu ajutorul optiuni „”Hide for Timeline”.

Din perspectiva mea, nu este tocmai cea mai perfecta varianta. Desi mi-am activat aceasta varianta pentru profilul meu de Facebook, imi creeaza impresia de haos. Poate si acesta a fost motivul pentru care Zuckerberg s-a confruntat cu foarte multe pareri negative din partea utilizatorilor care nu sunt de acord cu modificarile fluxului de stiri.

Ideea de la care a pornit fondatorul Facebook-ului a fost ca fiecare sa isi spuna povestea vietii pe o  singura pagina, denumind Timeline-ul ca fiind „ povestea vieții voastre, toate poveștile voastre, toate aplicațiile și o nouă modalitate de a exprima cine sunteți”.

Timeline a intrat in forta, Facebook adaugand 60 de aplicatii pentru acest profil, printre care printre care Autotrader, aplicații de artă – Artfinder, de modă – Lyst și chiar pentru muzică – SoundCloud și Mixcloud, potrivit Stuff.tv. Ideea pe care se bazeaza aplicatiile este ca prietenii sa iti poate urmari si identifice  interesele in materie de carti, fashion, muzica. De exemplu, aplicatia Pose este una de fashion, un fel de index cu preferintele tale vizand acest domeniu.

Tu esti de acord cu noul Profil Timeline? Ana Matei, Bogdana, Grapefruit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s