Acasă » Social Media » Ti-ai facut cont pe Pinterest?

Ti-ai facut cont pe Pinterest?

Am descoperit o noua platforma, Pinterest, care nu are cum sa nu-ti atraga curiozitatea. Si asta pentru ca din punctul meu de vedere, este genul de platforma si simpatica si practica in acelasi timp. Este una  asemanatoare unei retele de socializare bookmaking  sau mai degraba, un loc de partajare si organizare pentru fotografiile online care ti se par interesante. Din moment ce aceste imagini sunt partajate ele primesc denumirea de „pini” pe care utilizatorul le poate amplasa  pe mai multe domenii.
Pentru a utiliza Pinterest trebuie sa primesti o invitatie. Iti poti pune mail-ul aici.


Platforma Pinterest este un instrument valoros pentru cei care au o strategie si care vor sa sa implice in utilizarea acesteia.  A devenit un generator financiar, in mainile celor au au reusit sa faca o afacere din aceasta platforma.  Skimlinks CEO, Alicia Navarro a transmis pentru  Mashable: ” Este comună, eficientă şi inteligentă (strategia). Aceasta ar trebui să fie sărbătorita”. Un top al brandurilor de pe Pinterest  se afla aici.
„Ca majoritatea bloggerilor sunt  conştient, atunci când utilizez un link in mesaj, ca trebuie sa oferi un anumit tip de informare, un  anunţ, menţionând că este un link afiliat”, a spus LLSocial. „Acest lucru se face pentru că aveţi un interes financiar în promovarea produsului.”
Butonul „Pin IT” este cel cu ajutorul caruia poti adauga cu ”drag&drop” din bara de marcaje link-urile pe care le preferi si pe care vrei sa le indexezi. Un ghid mai complex pentru Pinterest il gasiti aici.


Pinterest.com  este deja in primele 20 de site-uri frecventate in SUA. Un studiu a demonstrat ca aceasta platforma aduce mai mult trafic decat YouTube, Google Plus, Linkedin și MySpace la un loc. Poate pentru ca „o imagine face cat o mie de cuvinte”.
Am gasit foate multe posturi ale bloggerilor cunoscuti care lauda aplicatia, deci merita sa iti faci cont.

3 gânduri despre „Ti-ai facut cont pe Pinterest?

  1. Pingback: Pinterest a depasit asteptarile | Liza Danciu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s