Acasă » femei » Regina pop a murit la doar 48 de ani

Regina pop a murit la doar 48 de ani

Cu putin timp in urma am aflat socanta veste- a murit Whitney Houston, o legenda a muzicii pop. In ultimii ani, din ce in ce mai multe nume care au creat  muzica pop in adevaratul sens al cuvantului au hotarat sa ne paraseasca. Whitney Houston a fost un model pentru multe femei, un etalon de valoare.  O rebela care a revolutionat muzica, cu un stil soul propriu. Crescuta intr-o familie de cantareti si recitand pentru  prima data in corul Bisericii, si-a pus permament amprenta asupra muzicii din toate timpurile.

Una dintre cele mai bune voci de R&B ale generatiei ’80 avea  probleme de sanatate cauzate de cocaina si de mariajul sau abuziv. Moartea sa  a fost confirmata de publicistul Kristen Foster.

Se afla in Los Angeles pentru a tine un recital pentru petrecerea care precede premiile Grammy la Beverly Hilton hotel. A fost declarata moarta, dupa ce paramedicul a incercat timp de 30 de minute sa o resusciteze,  in camera de hotel la 4 p.m. Nu se stie inca cauza mortii ei.

Whitney Houston este deţinătoare a şase premii Grammy. De la mijlocul anilor 1980 până la sfârşitul anilor 1990, ea a fost unul dintre cel mai bine vânduţi artişti. Sunt sigura de altfel, ca toti am auzit macar de unul dintre hiturile sale. A fost pur si simplu o legenda. Din pacate, Whitney Houston a fost exemplu de talent distrus de droguri.Pentru cei care vor sa afle mai multe:

CNN: http://edition.cnn.com/2012/02/11/showbiz/whitney-houston-dead/index.html?hpt=hp_t1

BBC: http://www.bbc.co.uk/news/world-17001548

The New York Times: http://www.nytimes.com/2012/02/12/arts/music/whitney-houston-dies.html?_r=1&hp

Mai jos am postat ultimul spectacol pe  care l-a dat celebra cantareata: „Da, Isus ma iubeste!”

Update: Pe Twitter a fost anuntata vestea mortii lui Whitney Houston cu 27 minute inaintea presei. Twitterul a fost  inaintea mass-mediei cu aproape jumatate de ora. Tweet– trimis la 4:57 p.m de Associated Press care confirma moartea celebrei Whitney Houston, care a avut 10,000 de retweeturi. Primul tweet a fost trimis la ora 4:30.

Un gând despre „Regina pop a murit la doar 48 de ani

  1. Pingback: Twitter-ul incepe sa fie popular in Romania | Liza Danciu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s