Acasă » Social Media » Pixar introduce Hashtag-ul pentru fotografiile de pe Facebook

Pixar introduce Hashtag-ul pentru fotografiile de pe Facebook

Hashtag-ul  de pe Twitter se descrie ca fiiind ” a community-driven convention for adding additional context and metadata to your tweets. They’re like tags on Flickr, only added inline to your post. You create a hashtag simply by prefixing a word with a hash symbol: #hashtag.”  Hashtag-urile cele mai populare si cele mai utilizate le poti gasi pe #hashtag.org. Este primul loc de acest gen, unde poti descoperi cele mai recente hashtag-uri.

Mai nou, Pixar aduce hashtag-ul pe Facebook. Aveam nevoie de asa ceva. Cand am descoperit hastag-ul pe Twitter mi-am pus intrebarea  de ce  doar pe aceasta  platforma exista o astfel de aplicatie. Foarte utila, fun  si simpla. Facebook-ul nu m-a dezamagit insa si a introdus si el hashtag-ul.

Aplicatia photo-shorting Pixable  a reusit sa aduca hastag-ul Twitter-ului  pentru fotografiile de pe Facebook.   Startup’s core service va selecta fotografiile care vor fi sortate de pe contul de Facebook si Twitter in rubrici precum “Top of the Day,” “New on Twitter” si  “New Profile Pics.” Acum vei putea tag-ui  fotografiile din aceleasi categorie cu hashtag iar acest lucru va putea fi postat si pe profilul tau Facebook Timeline.

Mai mult de 1.5 milioane de persoane au instalat Pixable pe iPhones si 300,000 pe iPad.  Aproximativ 20%  dintre acestea sunt logate in fiecare zi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s