Acasă » Social Media » Twitter-ul devine popular in Romania

Twitter-ul devine popular in Romania

Twitter a devenit indispensabil pentru unii utilizatori de platforme sociale. In special pentru cei care doresc sa fie conectati cu calitatea insa si cu cantitatea noutatilor. Moartea lui Whitney Houston a fost anuntata pentru prima data pe Twitter, cu 27 de minute inainte de anuntul presei. Acesta este un nou record pentru principala platforma de micro-blogging. In ultimii ani Twitter-ul a devenit pentru utilizatorii de Social Media un canal de comunicare frecventat zilnic. Mesajele care au ca limita 140 de caractere nu blocheaza conversatia intre utilizatorii lor. Din contra, ii antreneaza intr-un chat perpetuu.  Realizatorii platformei sociale gratuite au intregrat toate dispozitivele necesare unei conversatii.

Din fericire, Twitterul  „a inceput sa prinda in Romania” , conform unui articol scris de  Manafu.  Am descoperit de altfel si contul ”Romania News” care a ajuns la 7, 732 de folloewers, care relateaza noutatile din tara, insa in engleza, un atu pentru cont. Topul conturilor de Twitter din Romania poate fi accesat aici  si ii are in fruntea listei pe Andi Moisescu, Bobby Voicu si Manafu.

Platforma de micro-blogging nu mai este utilizata doar pentru interactiune si accesul la informatii, ci este folosita si pentru dezvoltatea unei afaceri. Afacerea ta poate avea o dezvoltare ampla din moment ce stii sa actionezi in concordanta cu cerintele platformei. Networking-ul este o caracteristica necesara atunci cand iti dezvolti o afacere cu ajutorul acestei platformei si include ajutorul reciproc, pentru a incuraja increderea.

Ideea initiala de a scrie acest articol a pornit de la o stire care relata cum un African Chef utilizeaza Twitter-ul pentru mentinerea pacii . Un adminstrator-sef african foloseste platforma pentru a ajuta la rezolvarea problemelor si mentinerea ordinii in satul sau, Kenya.  Platformele sociale au patruns pe intreg globul pamantesc , in acest exemplu intr-o zona impenetrabila.  Deci, creativitatea este principala calitate atunci cand ai la dispozitie toate dispozitivele necesare si anume toate platformele necesare.

Un gând despre „Twitter-ul devine popular in Romania

  1. Pingback: Postarile de pe Twitter pot fi utilizate si pe Facebook? | Liza Danciu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s