Acasă » Social Media » Totul despre Google, in 10 infografice

Totul despre Google, in 10 infografice

Cu ajutorul motorului de cautare Google orice informatie este la un click distanta. Este  un instrument extrem de util. Pe langa cuvinte, poti cauta fraze, exista cautari pe categorii sau cautare avansata. Motorul avansat de cautare Google face mai usoara aplicarea acestor atribute. Google are si functii speciale, cum ar fi traducerea unei pagini, cautarea unor  imagini, gasirea unor fisiere PDF, pagini similare, gasirea tuturor datelor legate de un anumit nume.

Ceea ce imi place foarte mult la Google, pe langa posibilitatea de traducere a unui intreg site, este personalizarea pe care o utilizeaza ca mod de sarbatorire sau comemorare a unei personalitati sau a unui eveniment. Poti in acelasi timp sa iti personalizezi imaginea de  fundal pentru pagina.

Numele Google este de fapt o greseala gramaticala. Initial trebuia sa se numeasca Googol, un termen din matematica, care reprezinta un numar mare, egal cu 10100, adica 1 urmat de 100 de zerouri. Termenul a fost inventat de Milton Sirotta, nepotul de 9 ani al matematicianului american Edward Kasner.

Am descoperit aceasta selectie de 10  infografice care dezvaluie o multime de statistici, sfaturi privind cautarea Google, cuvintele cheie cele mai utilizate insa si veniturile anului 2011.

Am aflat ca 25 de milioane de pagini au fost indexate pana in anul 1996, iar dupa 2010 numarulor a crescut de 1,6000 de ori. In trecut Google cerea pana la 29 de interviuri pana angaja o persoana. Sistemul lor de optimizare a redus acest numar  la 4-9 interviuri.

In unul din infograficele postate gasesti tips&tricks pentru studenti,” how to Google”. Dezvaluie cum poti folosi internetul in scopuri utile:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s