Acasă » Social Media » Pinterest a depasit asteptarile

Pinterest a depasit asteptarile

Pinterest este  o platforma care iti permite sa partajezi si sa organizezi toate lucrurile atractive sau interesante  gasite pe net sau sa iti upload-ezi fotografiile facute de tine. Poti vizualiza pinboard-urile create de alti utilizatori, insa poti si sa dai  follow unor persoane care te intereseaza. Pinboard-ul de navigare este un mod distractiv de a gasi lucruri noi, atractive postate de oamenii care impartasesc interesele tale. Pinterest iti propune sa foloseste platforma cu intentia de a gasi noi concepte de a-ti decora casa,  poti sa-ti planifici nunta, sa-ti gasesti stilul sau ai posibilitatea sa iti creezi un board cu lucrurile care te inspira. Eu il utilizez  doar in scopul  de a descoperi lucruri care ma inspira. Am mai scris despre Pinterest aici, de aceea voi incerca doar sa fac un update celor scrise in postarea anterioara.

Utilizez din ce in ce mai mult platforma sociala Pinterest, insa nu atat incat sa depaseasca timpul alocat Facebook-ului. Este noua mea pasiunea si din punctul meu de vedere este  o platforma diferita fata de celelalte pe care le utilizez.

Imi petrec timpul pe Pinterest atunci cand imi doresc sa vad lucruri frumoase, sa fac ceva ce imi place. Si anume sa postez fotografiile facute de mine sau sa aplic ideile care imi vin in minte. Ultima a fost acea de a crea un board cu melodiile care imi plac. Ceea ce m-a entuziasmat a fost ca una din fotografiile uploadate de mine a fost repin-uita de 10 persoane, din mai multe tari diferite.

Pinterest a preluate cate ceva din fiecare platforma sociala populara. Este asemanatoare cu  Tumblr. A preluat ideea  de follow a unor board-uri sau persoane, de pe Twitter. Repin-ul este tot un fel de retweet utilizat pe Twiteer. Numarul maxim de caractere, 500 a fost numarul alocat initial Facebook-ului. Intre timp platforma a facut niste modificari iar numarul a ajuns la 5.000.

O idee foarte buna este si aceea de a crea un blog pe platforma Pinterest, asa cum a facut Manafu.

Nu este o platforma dificila, iar pentru incepatori tutorialul din acest articol poate fi foarte folositor.

Desi functioneaza pe baza de invitatie  exista deja 4 milioane de utilizatori. In general astepti cca 2 saptamani pana primesti confirmarea, insa la mine a durat mai mult. Pentru cei care doresc sa le trimit invitatie imi pot da un mesaj.

Parerile difera in materie de aceasta platforma, insa nimeni nu poate spune ca nu este una care iti starneste curiozitatea. Cu o medie de 1,3 milioane de utilizatori zilnici, platforma sociala de fotografii, este apreciata cel mai mult de femeile mame- 28% au un venit de   $100 k +.

In medie un utilizator de retele sociale petrece 15, 8 minute pe Pinterest, 14, 6 pe Youtube, 12, 1 pe Facebook si 3,3 minute pe Twitter. Uimitor, insa Pinterest a depasit Facebook-ul. Momentan, doar peste hotare. 50% dintre cei care utilizeaza Pinterest au copii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s