Acasă » diferite » Ultimele noutati despre Youtube

Ultimele noutati despre Youtube

Platforma Youtube este intr-o continua dezvoltare pentru a fi capababila sa isi multumeasca numarul mare de utilizatori. Pentru ca ne petrecem 15 minute in medie pe zi pe aceasta retea, o cifra relevanta, am adunat ultimele  statistici  si noutati care fac referire la Youtube.

Infograficul prezentat aici ilustreaza ultimele cifre cu privire la Youtube: in momentul actual Youtube reprezinta dupa Google si Facebook cel mai vizitat site. In fiecare zi, cel putin patru milioane de video-uri sunt vizionate. De asemenea, sunt din ce in ce mai utilizate telefoanele mobile: reprezinta  cel putin 15 % din vizualizarile de pe aceasta platforma. In fiecare saptamana se estimeaza ca 100 de milioane  de persoane dau mai departe, le place sau comenteaza un video. In fiecare zi pe Facebook sunt vizionate video-uri a caror durata depaseste 500 de ani.

Platforma Youtube are din acest week-end un nou look. Vor exista noi caracteristici. Prima este un nou set de patru  sabloane pentru canal din care poti alege ceea ce te reprezinta. In plus, Channel Feed  a fost imbunatatit in asa fel incat sa stii de la inceput ce vei primi daca te abonezi.

Google cheltuieste anual pentru serverele YouTube in jur de 270 de milioane de euro, suma care nu ar trebui sa ridice insa probleme companiei, care a inregistrat profituri ce depasesc un miliard de euro numai in primul trimestru al acestui an. La nivel mondial, niciun alt site de continut video nu necesita cheltuieli nici macar apropiate de cele ale YouTube, dar cele mai multe dintre ele sunt mai degraba sustinute de investitori decat din propriul model de business. In Romania, spre exemplu, costurile totale ale site-urilor video nu depasesc un milion de euro pe an.

Un gând despre „Ultimele noutati despre Youtube

  1. Pingback: pinKLove.ro » Blog Archive

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s