Acasă » femei » Ce discuta femeile in online?

Ce discuta femeile in online?

Postul nu este dedicat femeilor, ci este o analiza de marketing care are ca personaj principal sexul frumos. La modul general, cei care frecventeaza online-ul sunt numiti simplu, utilizatori, nu se face o diferenta intre sexe. Insa daca intram mai profund in discutia despre promovarea/ cumpararea produselor in mediul online trebuie in mod sigur sa facem dinstictia intre cele doua tipuri de consumatori.

V-ati pus intrebarea care sunt clasicele teme pe care le aboreaza femeile, comparativ cu temele expuse de barbati? Diferenta este majora, cu atat mai mult cu cat interesele sunt diferite. In urma cu ceva timp  a fost realizata o prezentare intitulata „What She Said: How Women’s Social Conversations Impact Buying Intent and Purchasing Behavior”. Cum felul in care conversatiile sociale intre femei influenteaza intentia de cumparare si comportamentului consumatorului. S-a realizat un sondaj care lua in serios mentionarile produselor si serviciile online utilizate de sexul frumos. Conform  sodajului femeile sunt cele care iau decizii in privinta actelor de cumparare intr-o familie. Femeile sunt cele care fac cele mai multe achizitii si in domeniul alimentar insa si in cel imobiliar. Sunt cele mai des intalnite  ca si clienti. Sunt insa foarte prost intelese de profesionistii de marketing. 91% dintre repondente sunt de acord ca cei care fac publicitate nu le inteleg.

Pe primele locuri in topul site-urilor preferate de femei se afla Twitter, Disboard.com si Community.babycenter.com in timp ce barbatii prefera de asemenea ca prima pozitie, Twitter, urmat de Tt.tennis-warehouse.com si Sherdog.net.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s