Acasă » Social Media » Ultimele noutati in Social Media

Ultimele noutati in Social Media

Facebook – 5 modalitati prin care iti poti imbunatatii Facebook Timeline Page cu ajutorul imaginilor. Din punctul meu de vedere sunt niste plusuri  semnificative, cu atat mai mult cu cat multi nu sunt multumiti de nou profil Facebook, Timeline. Aceste metode iti permit sa te familiarizezi cu acest profil si iti ofera ceva unic si creativ. Social Media Examiner iti propune niste modalitati  prin care poti sa cresti valoarea paginii tale de Facebook:

  1. Cover photo- cea mai buna oportunitate pentru brandul tau. Cea mai maré modificare de pe profilul Timeline o reprezinta cover photo, care acopera 851 x 315 pixeli in cazul in care hotarati sa plasati o singura poza. Foloseste o fotografie única pentru un impact mai maré. De asemenea culoarea pozei trebuie sa fie atragatoare. De exemplu, poza lui Cairns & Great Barrier Reef, nu are cum sa nu iti atraga atentia.
  2. Poza de profil – cea mai de impact fotografie. Este cea mai difícil de realizat deoarece trebuie sa se ia in considerare toate conditiile. Culorile cover photo si cele ale  fotografiei de profil trebuie sa se asorteze, trebuie sa functioneze bine intre ele.
  3. Custom Tab Images- asigura-te ca profiti de ele. Niste tips-uri foarte utile gasesti aici.
  4. Evidenţierea posturi pentru a crea interesul vizual.
  5. Creaza repere pentru a-ti face pagina mai atragatoare. O modalitate de a rupe aspectul  de “două-coloane” şi de a crea o experienţă mai convingătoare este de a utiliza noua caracteristică ” Milestones„. Pagina The New York Times  are o multitudine de conţinut din care a crea momente importante, în ambele formate.

 Pinterest – una dintre cele mai bune platforme pe care o poti utiliza pentru a-ti imbunatatii afacerea. Una dintre cele mai bune metode de marketing este aceea de a utiliza platformele cele mai in voga pentru a-ti creste brandul. Conforma ultimelor sondaje Pinterest poate genera mai mult trafic Web-sitului/ blogului tau decat YouTube, Google, şi LinkedIn impreuna. Este un motiv bun pentru a incepe o documentare ampla despre modul in care iti poti dezvolta afacerea pe aceasta platforma, pentru a o folosi ca pe o metode de marketing. Putem spune ca 2012 este anul Pinterest. Este platforma ideala  pe care o poti utiliza cu scopul cercetarii de marketing. Poti vedea sursa unui pin dintr-un anumit domeniu Web. O modalitate perfecta pentru a descoperi ceea ce utilizatorii Pinterest pin-uiesc de pe website-ul tau. Accesezi http://pinterest.com/source/”yourdomain.com”pentru a vedea ce li se pare relevant si interesant vizitatorilor website-ului tau.

Twitter– cum reuseste Social Media sa fie o modalitate de salvare  in calea dezastrelor. Mai mult de 66% dintre utilizatorii online adulti sunt conectati la una sau mai  multe platforme online. Acest lucru nu este datorat doar idei de a pastra legatura cu prietenii sau família, sau urmaririi stirilor. Social Media devine omiprezenta in schimbarea punctelor de vedere ale oamenilor.  Oamenii incearca sa impiedice dezastrele cu ajutorul tehnologiei. Potrivit unui raport din 2011 al Congressional Research Service, sunt doua tipuri de modalitati prin care conceptul de Social Media este inteles si utilizat: 1. “somewhat passively”  2. Utilizezi Social Media mai performant precum sistemele de urgenta.

Google – cum arata ochelarii Sci-Fi, despre care a scris si Manafu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s