Acasă » internet » De ce ar trebui sa imbratisam cultura online?

De ce ar trebui sa imbratisam cultura online?

McLennan a anuntat ca Social Media se va implica in absolut toate domeniile, va exista in tot ce ne inconjoara. Online-ul  va fi o realitatea, trece de nivelul de virtual. Aceeasi persoana a mai anuntat in cadrul RoNewMedia ca  pentru un brand in viitorul apropiat nu va mai exista termenul de marketing fara sa existe adiacentul online. Adica toate brandurile vor fi prezente in online, va exista in cadrul fiecarei firme un departament special pentru promovare online.

Un motiv important pentru care online trebuie sa fie acceptat de companii este ca in urma unui studiu sa constatat ca 85% dintre clienti se asteapta ca un anumit bussines sa fie prezent in Social Media.  Cultura online a devenit in adevaratul sens al cuvantului o cultura. Nu o poti urî insa nici nu o poti ignora.

Ar trebui sa cunoastem acest tip de cultura deoarece 2 miliarde de persoane sunt online, ceea ce demonstreaza ca un procent foarte mare al lumii comunica prin intermediul online-ului . Word of mouse = word of mouth, cea mai comuna metoda pentru propagarea unui mesaj. Este precum „Radio Şanţ” de la sat.

Trebuie sa ne implicam in Social Media pentru ca este vorba de noi, despre oameni. Este un mediu facil unde comunicarea este de tip bidirectionala unde avem cu totii acces.

Motivele pentru care se merita sa devenim interesati de acest domeniu sunt multe. De exemplu, anul acesta am observat ca in timpul unei calatorii cu metroul este absolut imposibil sa nu vezi cum unul sau mai multe persoane din cadrul unui vagon utilizeaza smartphone-urile pentru a naviga pe internet. Care sunt motivele tale pentru care te-ai intersectat cu mediul online?

Un gând despre „De ce ar trebui sa imbratisam cultura online?

  1. Pingback: Recomandarile de azi! «

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s