Acasă » Uncategorized » Melodiile care ne obsedeaza

Melodiile care ne obsedeaza

O reclama reusita are urmatoarele ingrediente: creativitate, mesaj si  ingeniozitate. Insa in secolul 21 imaginea trebuie sa atraga atentia din prima secunda iar melodia sa ajunga sa te obsedeze. Cele doua sunt precum un Yin si Yang, in lipsa unuia dintre ele nemaifind un complet.

Un atuu foarte puternic al oricarei reclame este melodia. Este obligatoriu sa te induca in atmosfera. La o cautare pe Google gasim un site creat special pentru melodii din reclama, numit muzica din reclame tv. In momentul in care o reclama te-a acaparat este necesar  doar un search pentru a afla cu ajutorul diferitelor forumuri link-ul pentru youtube a melodiei.

Marile corporatii au firma speciala de publicitate, de exemplu Coca-Cola. Isi creeaza singuri reclamele in stilul lor unic. Si-au focalizat un public-tinta iar firma a ajuns un model de ingeniozitate.

Ultima melodie care m-a obligat sa o adaug in mp3-ul meu a fost cea din reclama de la Volksbank. Facand o analiza scurta, observam ca videoclipul si tema sa nu au tangente cu mesajul transmis prin intermediul reclamei de profesionisti. Asta nu m-a impiedicat sa apreciez melodia reusita:

Anunțuri

Un gând despre „Melodiile care ne obsedeaza

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s