Acasă » cultura » Fascinating people

Fascinating people

Sunt aceia care au facut istorie, nu doar au scris-o. Care au reusit sa ma impresioneze astfel incat intotdeauna cand le-am auzit numele am tresarit. Exista genul acesta de persoane si se mai pot numi modele demne de urmat in viata sau mai pe scurt, muze: Important People are Inspiring.

Oamenii care ne fascineaza sunt in acelasi timp oameni fascinanti. Prin personalitate, prin atitudine, prin mentalitate, prin stil insa in primul rand prin cultura.

Lista care ilustreaza persoanele fascinante a reusit cu trecerea anilor sa puna din ce in ce mai putin accentul pe valorile liderilor considerand viabil in principal influenta de care dau dovada personalitatile. Daca in perioada anilor 1990 persoanele desemnate cele mai fascinante erau in special  personalitati cu rang inalt: 1993- Hillary Rodham Clinton (First Lady), 1994- Nelson Mandela (President of South Africa), 1995- Colin Powell(Chairman of the Joint Chiefs of Staff), in anul 2000 principiile se schimba iar valorile dupa care sunt nominalizati se intorc la 180 grade: 2009 Glenn Beck (radio and television host), Brett Favre (football quarterback), Lady Gaga (singer).

PS: numele articolului este unul original. Este denumirea unui board de pe Pinterest unde imi place sa directionez fotografiile cu oameni care inspira alti oameni. Am hotarat sa las titlul in engleza, desi suna putin cliseic, din dorinta de a lasa denumirea in varianta sa originala.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s