Acasă » blogging » Ce se intampla in online intr-un minut?

Ce se intampla in online intr-un minut?

Activitatea in online este precum un domino, devine din ce in ce mai puternica iar numarul informatiilor creste fara a disparea cele anterioare. Rapiditatea cu care onlineul este frecventat a crescut odata cu aparitia smartphone-urilor. Este foarte practic sa folosesti internetul in prin intermediul telefonului  si iti rapeste putin timp, deoarece poti naviga atunci cand ai timp. Am constatat o exagerare in anumite momente: ma aflam intr-un loc public si la masa era un grup de patru persoane, o familie cu cei copii. Acestea nu mai realizau niciun fel de interactiune, deoarece fiecare dintre ei se concentra pe smartphone-ul din masa sa. Desi erau impreuna, fiecare era singur.

Se spune ca Internetul se misca rapid, insa cat de rapid este acesta? Intel a realizat un infografic in care se explica ce se intampla in online in fiecare minut. Pe scurt, la fiecare 60 de secunde 204 milioane de email-uri sunt trimise si cel putin 6 milioane de pagini de Facebook sunt vizionate.

what-happens-in-an-internet-minute

Astazi numarul de device-uri existente in lume este egal cu cifra populatiei. In timp ce in 2015 vom avea nevoie de 5 ani pentru a viziona tot continutul video care trece de la un IP la altul in fiecare secunda. Iar viitorul suna din ce in ce mai promitator:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s