Acasă » internet » Melodiile suna mai bine pe SoundCloud

Melodiile suna mai bine pe SoundCloud

2e5907c4510e15d4050b3212ecc9d39fPe platforma de socializare prin intermediul sunetului sunt uploaded 10 ore de audio in fiecare minut iar in fiecare luna 140 de milioane de utilizatori isi fac cont. A  fost fondat in 2008 in Germania, mai exact Berlin si are 190 de angajati si este accesibil încorporabil în site-uri si bloguri.

Ceea ce am aflat despre SoundCloud dupa un simplu search este ca a luat premiul Schroders Innovation Award in 2011 la European Tech Tour Awards Dinner. Ceea ce este diferit fata de concurenta sa este ca se bazeaza pe connect&share. Este din punctul meu de vedere cea mai cool si practica retea de socializare bazata pe sunet.

Producatorii il folosesc ca rampa de lansare pentru noile remixuri iar site-ul a devenit unul foarte popular.

5bd158be904771ee1f734f15c5bf4367

Am observat ca aici gasesti melodii pe care nu le gasesti pe site-urile concurente precum Deezer sau Youtube, un exemplu elocvent a fost acum putin timp. Am ascultat o melodie pe Radio Guerrilla si am cautat-o pe Youtube. Vocea solistului semana cu cea de la ROA, asa ca aceasta a fost cuvantul cheie, insa Youtube nu m-a ajutat sa gasesc melodia, in timp ce aceasi melodie exista in mai multe variante pe SoundCloud.

Un plus este ca merge fara sa fi conectat la Internet, descoperire facuta in tren in drum spre Bucuresti. In acelasi timp, poti folosi smartphone-ul pentru orice aplicatie pe parcursul utilizarii SoundClound:)

Daca te-ai indragostit de o melodie de pe SoundCloud o poti downloada cu ajutorul programului SoundDownloader,  portabil si gratuit pentru desktop unde singura problema este ca programul trebuie inregistrat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s