Acasă » blogging » Google lanseaza Helpouts, platforma care ofera tutoriale video live

Google lanseaza Helpouts, platforma care ofera tutoriale video live

homepage-screenshot-copyGoogle a lansat Helpouts, live tutorial  cu plata, care accesibilizeaza interactiunea intre expert si utilizator si vizeaza interesele ambelor parti. La lansarea acestuia s-a facut comparatie cu Hangouts, insa diferenta dintre cele doua este ca in locul discutiei cu un prieten vei comunica cu o persoana specializata, ti se va oferi consultanta. De asemenea, si echipele celor doua platforme sunt separate, desi impartasesc pagina de baza.

Get real help, from real people, in real time.

Helpouts foloseste indentitatea Google+, caracteristici de plata Wallets si Helpouts video tehnology. Pentru a pune in practica aceasta platforma Google a ansamblat o colectie de peste 1000 de branduri, de exemplu Sephora, persoane fizice cat si cele juridice, astfel incat serviciul sa poate fi in forma complexa si utilizat din prima zi.

Inca o dovada ca Social Media este viitorul si ca Google vrea sa se intinda si sa domine in online nu doar pe partea de Search. Daca ideea principala a celui mai important motor de cautare  a fost sa ofere informatii practice sau teoretice, textual sau video, de data asta au avansat si au trecut la nivelul in care informatia este veridica, oferita pe specialisti in varianta live.

Helpouts conecteaza persoanele care au nevoie de anumite tips&tricks, cu cei care le detin. Pentru ca Media Sociala inseamna comunicare bidirectionala, Google vine cu initativa unor beneficii practice de pe urma acestor interactiuni.

Se presupune ca cele mai frecventate sedinte vor fi cele sanatate si wellness purposes inclusiv sesiuni psihologice. Google a anuntat ca Helpouts detine certificate  HIPAA ceea ce garanteaza ca platforma asigura confidentialitate online pentru pacient si dosarele medicale.

Principiul este urmatorul: vanzatorii isi pot seta propriile preturi, care difera in functie de sesiune, si in  acelasi timp sunt  oferite o serie de servicii care vor fi accesate gratuit.  Iar Google beneficiaza de 20% din pretul sedintei.

So, aici te poti inscrie pe Google Helpouts.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s